Alles wordt vers en met liefde bereid in onze Pavokeuken en op de dag zelf tover jij met weinig moeite de menu op tafel voor je gasten (we voorzien ook een handige handleiding met alles stap voor stap uitgelegd).
Er is keuze tussen een vlees-vismenu of een vismenu (vegetarisch kan op aanvraag) en een kidsmenu.
FEESTMENU
*Pralines van geitenkaas
*Bladerdeeghapjes van rode pesto & cheddar
*Glaasje met gerookte forel-zongedroogd tomaatje-dragonmayonaise
Brandade van schelvis-gekarameliseerd witloof-kruidencrumble-citroensausje
Bloemkoolsoep met gerookte zalm-dille-zure room
Hertengebraad met portosausje-boschampignons-knolselderpuree-veenbesjes
OF
Feestelijke pasta scampi in romige tomaten-vodkasaus (vismenu)
Chocoladetaartje met praliné & bosvruchten
KIDSMENU
INFO
– woensdag 24 december tussen 12u en 15u
– woensdag 31 december tussen 12u en 15u